Tomter i Hensvik & Knutby

ETT BÄTTRE FÖRETAGANDE ETT BÄTTRE LIV!


Finn riskkapital: Finansiering anskaffning av kapital RISKKAPITAL  likviditetsbehov


Från projekt till verklighet med Kapitalkontakt Sverige AB

Tomter i Hensvik och Uppsala - Burvik, Knutby


Tomt ett till salu i Hensvik. 2 223 Kvm.


I gemytliga Hensvik 2 km från Herräng har vi 2 tomter till salu med kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns, där VA-avgiften redan är betald.Fiber finns klart i området om man vill ansluta sig. Enligt detaljplanen får man uppföra ett 1½-plans bostadshus upp till 120 kvm bruttoarea, alternativt ett enplanshus på upp till 160 kvm bruttoarea, samt ett tillhörande uthus på max 60 kvm. Sjön Blåkaren ligger i närområdet. Fina klippbad vid havet finns på cykelavstånd i Korgil och till Uddhamns badplats i Herräng tar det 7 minuter med cykel. För den som önskar båtplats kan det finnas ett flertal båtplatser/hamnar att välja mellan bl.a. Herrängs Marina samt ett flertal mindre hamnar. I Herräng finns restaurang och mataffär, det är ca 10 km till Hallstavik som har den mesta servicen som bank, affärer, vårdcentral och skola. Busshållplats finns vid infarten till Nylandets väg, där SL bussen tar dig till Hallstavik, Norrtälje och Stockholm.


Kontakta oss för en visning eller prisuppgift.


Tomt två till salu i Hensvik. 2 643 Kvm.


I gemytliga Hensvik 2 km från Herräng har vi 2 tomter till salu med kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns, där VA-avgiften redan är betald.Fiber finns klart i området om man vill ansluta sig. Enligt detaljplanen får man uppföra ett 1½-plans bostadshus upp till 120 kvm bruttoarea, alternativt ett enplanshus på upp till 160 kvm bruttoarea, samt ett tillhörande uthus på max 60 kvm. Sjön Blåkaren ligger i närområdet. Fina klippbad vid havet finns på cykelavstånd i Korgil och till Uddhamns badplats i Herräng tar det 7 minuter med cykel. För den som önskar båtplats kan det finnas ett flertal båtplatser/hamnar att välja mellan bl.a. Herrängs Marina samt ett flertal mindre hamnar. I Herräng finns restaurang och mataffär, det är ca 10 km till Hallstavik som har den mesta servicen som bank, affärer, vårdcentral och skola. Busshållplats finns vid infarten till Nylandets väg, där SL bussen tar dig till Hallstavik, Norrtälje och Stockholm. (Grund finns färdigbyggd).


Kontakta oss för en visning eller prisuppgift.Tomt till salu i Uppsala Burvik precis bredvid golfbanan.


Tomten ligger på Knutbyvägen/Norrsjövägen i Knutby och har en härlig utsikt och bra läge.

Bygglov finns på 178 Kvm. Det går även att bygga en källare under huset.


Det är även möjligt att även bygga ett uthus eller ett attefalls hus om man söker bygglov för dessa.

Burvik är ett unikt område där bostäder, golf och Roslagsnatur möts. Om golf är en stor del av fritiden så erbjudes här mycket goda förutsättningar. Hjärtat i Burvik är en högklassig golfanläggning för alla kategorier av golfare. Cykelavstånd till sjön Sottern. Här finns badplats - föreningen har en brygga. Möjlighet till båt. Fina skogspromenad spår, goda svamp och bärmarker. Vintertid skidspår. Cirka en timme från Stockholm, lite mer än en halvtimme från Uppsala, Arlanda och Norrtälje har vi nöjet att erbjuda detta boende utöver det vanliga i nära anslutning till golfbanan.


Kontakta oss för en visning eller prisuppgift.

 

 
 
 
 
Ja tack, kontakta mig!
 
 
 

©2022. Kapitalkontakt Sverige AB. Box 20064 - 161 02 Bromma. Telefon: 0707-949 921 / 0762-944 984..   Sitemap